Workshop Spa Pedicure

Opleiding Nagelstyliste • Workshop Spa Pedicure

certificaat workshop nagelstyliste

Tijdens deze workshop behandelen wij de theorie en kennis van de natuurlijke nagels, welke tools gebruik je en wat mag je er mee doen op de natuurlijke nagel en voeten? Het stappenplan van de behandeling, de kennis van verschillende merken en hun voor en nadelen.

In het tweede dagdeel van deze training gaan wij de voeten behandelen op een model met de opgedane kennis uit het eerste dagdeel, daarbij komt ook het lakken van de teennagels met gewone nagellak aan de orde.

Het eerste dagdeel heb je geen model nodig maar het tweede dagdeel wel zonder product op de nagels van de voeten, het model mag een man of een vrouw zijn.

Na afloop van deze workshop wordt het certificaat Spa Pedicure uitgereikt.

spa pedicure bankSpa Pedicure bank

Duur
2 dagdelen (± 6 uur)

Prijzen

Vooropleiding
Er is geen vooropleiding nodig voor de workshop Spa Pedicure

Voorwaarden
Voor al onze workshops, cursussen en opleidingen gelden de Algemene Voorwaarden van Opleiding Nagelstyliste KiKi Nails, waar ook onze Privacy Verklaring en Klachtenprocedure in is opgenomen.

Er zijn geen Speciale Voorwaarden, Nagelstyliste is een vrij beroep en ook van de overheid uit zijn er geen speciale voorwaarden om te kunnen deelnemen.

Workshop Data
De workshop Spa Pedicure kan iedere maandag die geen feestdag is worden gevolgd. Voor meer informatie zie onze Cursus Data

Aanmelden
Inschrijven voor de workshop Spa Pedicure kan met het formulier Aanmelden Workshop

Voor meer informatie, vragen of opmerkingen over een opleiding, cursus of workshop kun je altijd bellen (010 - 466 0356) of e-mailen ([email protected])

Online Informatie Aanvragen

Tik op onderstaande knop om online informatie aan te vragen.

Online informatie aanvragenCRKBO SBB