Workshop Soak off gel

Opleiding Nagelstyliste • Workshop Soak off gel & Gellak

certificaat workshop nagelstyliste

Soak off gel & Gellak zijn in zeer korte tijd uitgegroeid tot een mega succes en een inmiddels niet meer weg te denken factor in de nagelbranche. Door het enorme succes struikelen de producenten inmiddels over elkaar heen met als gevolg zeer grote kwaliteitsverschillen in combinatie met allerlei twijfelachtige claims als beter en gezonder. Tijd voor licht in de duisternis met de workshop Soak off gel & Gellak. Er wordt in deze workshop ingegaan op alle aspecten met betrekking tot het werken met Soak off gel & Gellak. Ook wordt aandacht besteed aan de Manicure en wordt het lakken van de nagels intensief getraind. Kennis van Soak off gel & Gellak is een musthave voor alle nagelstylisten.

Na afloop van deze workshop wordt het certificaat Soak off gel & Gellak uitgereikt.

Duur
2 dagdelen (± 6 uur)

Prijzen

Vooropleiding
Er is geen vooropleiding nodig voor de workshop Soak off gel & Gellak

Voorwaarden
Voor al onze workshops, cursussen en opleidingen gelden de Algemene Voorwaarden van Opleiding Nagelstyliste KiKi Nails, waar ook onze Privacy Verklaring en Klachtenprocedure in is opgenomen.

Er zijn geen Speciale Voorwaarden, Nagelstyliste is een vrij beroep en ook van de overheid uit zijn er geen speciale voorwaarden om te kunnen deelnemen.

Workshop Data
De workshop Soak off gel & Gellak kan iedere maandag die geen feestdag is worden gevolgd. Voor meer informatie zie onze Cursus Data

Aanmelden
Inschrijven voor de workshop Soak off gel & Gellak kan met het formulier Aanmelden Workshop

N.B. voor deze workshop is het niet noodzakelijk om een model mee te nemen.

Voor meer informatie, vragen of opmerkingen over een opleiding, cursus of workshop kun je altijd bellen (010 - 466 0356) of e-mailen ([email protected])

Online Informatie Aanvragen

Tik op onderstaande knop om online informatie aan te vragen.

Online informatie aanvragenCRKBO SBB