Opleiding Allround Nagelstyliste

Opleiding Nagelstyliste • Praktijk Opleiding Allround Nagelstyliste

diploma opleiding allround nagelstyliste

De Praktijk Opleiding Allround Nagelstyliste & Nagelstyling (cursus Allround Nagelstyliste) is een zeer uitgebreide praktijk gerichte opleiding waar alle technieken en alle aspecten van het vak gediplomeerd nagelstyliste aanbod komen. Om te leren werken in de praktijk kan de opleiding worden gecombineerd met een stage bij Studio KiKi. Wil je een eigen zaak beginnen of gaan solliciteren in de nagelbranche dan is deze opleiding de aangewezen opleiding om te volgen. Allround is bij Studio KiKi Allround en niet zoals bij veel andere opleiders, een introductie langs diverse onderdelen.

Bij voldoende resultaat voor alle onderdelen krijg je aan het eind van de opleiding een branche erkend diploma Allround Nagelstyliste, in het geval dat je niet slaagt blijven wij je zonder verdere kosten trainen voor een herexamens.

N.B. Studio KiKi heeft voor haar opleidingen en cursussen een overeenkomst met het UWV. Afhankelijk per persoon komt de Opleiding Allround Nagelstyliste in aanmerking voor vergoeding, neem hiervoor contact op met je begeleider.

De Praktijk Opleiding Allround Nagelstyliste bestaat uit de volgende cursus onderdelen:

N.B. van de opleiding Allround Nagelstyliste is ook engelstalige documentatie beschikbaar, desgewenst kan deze cursus dus ook in de engelse taal worden gevolgd.

Inhoud cursuspakket
Diverse cursuspakketten afhankelijk van de gekozen optie (zie prijzen).

Voor al onze cursusmaterialen gebruiken wij uitsluitend A-merken. Wij zijn geen groothandel maar rekenen gangbare groothandelsprijzen door, om deze reden zijn de cursuspakketten alleen verkrijgbaar in combinatie met de opleiding Allround Nagelstyliste. Voor meer informatie zie cursus en workshop pakketten

Duur
20 dagdelen (± 60 uur) in totaal als volgt verdeeld:

cursus Acrylnagels:
8 dagdelen cursus (± 24 uur)
1 dagdeel theorie en praktijkexamen (± 3 uur)
1 dagdeel eventueel herexamen (± 3 uur)

10 dagdelen workshops (± 30 uur)

Thuisstudie ± 48 uur: 8 weken 6 uur per week, 2 uur theorie en 4 uur oefenen

Totale studietijd ± 108 uur + optionele oefenuren in onze nagelstudio

Stage garantie van 1, 2 of 3 maanden optioneel (beroepspraktijkvorming)

Prijzen
Prijzen op aanvraag (gespreide betaling is mogelijk)

Gemiddeld zal de totaalprijs 25% tot 40% lager uitkomen dan als je van elke optie alle onderdelen los bijelkaar optelt. Gedeeltelijk is dit korting, maar ook omdat we alle dubbele items zoals bijvoorbeeld een tipknipper, uit het pakket halen

Vooropleiding
Er is geen vooropleiding nodig voor de praktijk opleiding Allround Nagelstyliste

Voorwaarden
Voor al onze workshops, cursussen en opleidingen gelden de Algemene Voorwaarden van Opleiding Nagelstyliste KiKi Nails, waar ook onze Privacy Verklaring en Klachtenprocedure in is opgenomen.

Er zijn geen Speciale Voorwaarden, Nagelstyliste is een vrij beroep en ook van de overheid uit zijn er geen speciale voorwaarden om te kunnen deelnemen.

Cursus Data
De praktijk opleiding Allround Nagelstyliste kan iedere maandag die geen feestdag is starten of worden gevolgd. Voor meer informatie zie onze Cursus Data

Aanmelden
Inschrijven voor de praktijk opleiding Allround Nagelstyliste kan met het formulier Aanmelden Opleiding Allround Nagelstyliste

Wij krijgen veel vragen over de mogelijkheid om de praktijk opleiding allround nagelstyliste versneld te kunnen volgen. In veel gevallen is dat mogelijk, neem daarvoor even contact met ons op.

Voor meer informatie, vragen of opmerkingen over een opleiding, cursus of workshop kun je altijd bellen (010 - 466 0356) of e-mailen ([email protected])

Online Informatie Aanvragen

Tik op onderstaande knop om online informatie aan te vragen.

Online informatie aanvragenCRKBO SBB