Personal Training

Opleiding Nagelstyliste • Personal Training Nagelstyliste

De Personal Training Nagelstyliste is bedoeld voor nagelstylisten die hun techniek willen bijschaven en/of versnellen. Iedere gewenste techniek kan worden doorgenomen. Denk bijvoorbeeld aan het trainen van de tip, sjabloon of cover techniek. Snelheidstraining, perfectietraining, reverse techniek, nagelbijters technieken, het trainen van een perfecte smile line enzovoort. Je werkt met je eigen materialen.

Cursuspakket
Je gebruikt je eigen materialen

Duur
1 dagdeel (± 3 uur), meerdere dagdelen mogelijk

Prijzen
Cursusgeld € 249,- per dagdeel, gebruik van eigen materialen

Vooropleiding
De benodigde vooropleiding voor de Personal Training Nagelstyliste is de Cursus Acrylnagels of je bent in het bezit van een Certificaat/Diploma Nagelstyliste van een andere opleider

Voorwaarden
Voor al onze workshops, cursussen en opleidingen gelden de Algemene Voorwaarden van Opleiding Nagelstyliste KiKi Nails, waar ook onze Privacy Verklaring en Klachtenprocedure in is opgenomen.

Er zijn geen Speciale Voorwaarden, Nagelstyliste is een vrij beroep en ook van de overheid uit zijn er geen speciale voorwaarden om te kunnen deelnemen.

Cursus Data
De Personal Training Nagelstyliste kan iedere maandag die geen feestdag is starten of worden gevolgd. Voor meer informatie zie onze Cursus Data

Aanmelden
Inschrijven voor de Personal Training Nagelstyliste kan met het formulier Aanmelden Personal Training

Voor meer informatie, vragen of opmerkingen over een opleiding, cursus of workshop kun je altijd bellen (010 - 466 0356) of e-mailen ([email protected])

Online Informatie Aanvragen

Tik op onderstaande knop om online informatie aan te vragen.

Online informatie aanvragenCRKBO SBB