Cursus Gelnagels

Opleiding Nagelstyliste • Cursus Gelnagels (Praktijk Opleiding Nagelstyliste)

diploma opleiding nagelstyliste

Tijdens de Praktijk Opleiding Nagelstyliste (cursus Gelnagels) leer je het styleren van gelnagels in french manicure met de sjabloontechniek en de tiptechniek.

Inhoudelijk is de cursus Gelnagels vrijwel gelijk aan de cursus acrylnagels maar dan toegespitst op gel en al haar specifieke facetten. Wil je echter Allround Nagelstyliste worden dan adviseren wij om diverse redenen de cursus Acrylnagels als basis te nemen. De belangrijkste reden is dat het makkelijker is om gel te leren als je acryl beheerst dan andersom.

Wil je voor jezelf starten en een eigen nagelstudio beginnen of gaan solliciteren en werken in de nagelbranche of bij een schoonheidssalon dan is onze cursus Gelnagels de aangewezen cursus om te volgen, je leert de basis van het vak Nagelstyliste. De cursus is zeer praktijkgericht en wordt om deze reden gegeven door instructeurs met heel veel praktijkervaring. De praktijk eist dat je een set nagels in ongeveer één uur tijd moet kunnen zetten. Om binnen dat tijdsbestek een hoogwaardig product te kunnen leveren zul je moeten leren omgaan met tijdsdruk. Wedstrijdnagels en extreme Nail Art design nagels zijn prachtig maar ze brengen niet direct brood op de plank, behalve dat ze niet praktisch zijn is er weinig vraag naar van klanten en zul je eerst een solide basis moeten beheersen. In deze cursus leren wij je die basis en het zetten van gelnagels waar vraag naar is.

Aan het eind van de cursus Gelnagels wordt er een theorie- en een praktijkexamen afgenomen dat qua niveau gelijk is aan elk willekeurig landelijk examen. Bij voldoende resultaat krijg je een branche erkend diploma, in het geval dat je niet slaagt blijven wij je zonder verdere kosten trainen voor een herexamen.

N.B. Studio KiKi heeft voor haar opleidingen en cursussen een overeenkomst met het UWV. Afhankelijk per persoon komt de cursus Gelnagels in aanmerking voor vergoeding, neem hiervoor contact op met je begeleider.

De cursus Gelnagels bestaat uit de volgende onderdelen:

Cursuspakket
Voor de cursus Gelnagels zijn er twee verschillende pakketten beschikbaar

Voor al onze cursusmaterialen gebruiken wij uitsluitend A-merken. Wij zijn geen groothandel maar rekenen gangbare groothandelsprijzen door, om deze reden zijn deze cursuspakketten alleen verkrijgbaar in combinatie met de cursus Gelnagels. Voor meer informatie zie cursus en workshop pakketten

Duur
10 dagdelen (± 30 uur) in totaal als volgt verdeeld:

8 dagdelen cursus (± 24 uur)
1 dagdeel theorie en praktijkexamen (± 3 uur)
1 dagdeel eventueel herexamen (± 3 uur)

Thuisstudie ± 24 uur: 4 weken 6 uur per week, 2 uur theorie en 4 uur oefenen

Totale studietijd ± 54 uur + optionele oefenuren in onze nagelstudio

Stage van 1, 2 of 3 maanden optioneel

Prijzen

Voor beide opties is gespreide betaling mogelijk

Vooropleiding
Er is geen vooropleiding nodig voor de cursus Gelnagels

Voorwaarden
Voor al onze workshops, cursussen en opleidingen gelden de Algemene Voorwaarden van Opleiding Nagelstyliste KiKi Nails, waar ook onze Privacy Verklaring en Klachtenprocedure in is opgenomen.

Er zijn geen Speciale Voorwaarden, Nagelstyliste is een vrij beroep en ook van de overheid uit zijn er geen speciale voorwaarden om te kunnen deelnemen.

Cursus Data
De cursus Gelnagels kan iedere maandag die geen feestdag is starten of worden gevolgd. Voor meer informatie zie onze Cursus Data

Aanmelden
Inschrijven voor de cursus Gelnagels kan met het formulier Aanmelden Cursus Gelnagels

Wij krijgen veel vragen over de mogelijkheid om de cursus gelnagels versneld te kunnen volgen. In veel gevallen is dat mogelijk, neem daarvoor even contact met ons op.

Voor meer informatie, vragen of opmerkingen over een opleiding, cursus of workshop kun je altijd bellen (010 - 466 0356) of e-mailen ([email protected])

Online Informatie Aanvragen

Tik op onderstaande knop om online informatie aan te vragen.

Online informatie aanvragenCRKBO SBB