Workshop Biab nagels

Opleiding Nagelstyliste • Workshop Biab nagels

certificaat workshop nagelstyliste

In deze training behandelen wij de theorie van de natuurlijke nagel, de korte manicure, het stappenplan, welke merken zijn er op de markt en wat zijn de voor en nadelen.

In het tweede dagdeel gaan wij biab zetten op een model dat geen product op de natuurlijke nagels heeft. Maar je kunt deze training ook volgen door op je eigen nagels te werken. Let hierbij wel op dat je zelf ook komt met niets op je nagels, dus je natuurlijke nagels zijn vrij van ieder product.

We starten het tweede dagdeel met een korte manicure en bereiden de nagels voor om het product aan te brengen. Wij werken tijdens deze training met meerdere merken om je kennis optimaal voor te bereiden, welk merk gebruik ik wanneer en bij welke klant?

Hierna volgt de troubleshooting en een vragenkwartier.

Na deze dag ben je goed geïnformeerd om zelf de producten aan te schaffen en te gebruiken. Je kan dan aan de slag thuis of in je salon. De snelheid komt wanneer je meer ervaring opdoet met deze kennis en achtergrond.

Na afloop van deze workshop wordt het certificaat Biab nagels uitgereikt.

biab nagel voorbeeldenBiab nagels voorbeeld

Duur
2 dagdelen (± 6 uur)

Prijzen

Vooropleiding
Er is geen vooropleiding nodig voor de workshop Biab nagels

Voorwaarden
Voor al onze workshops, cursussen en opleidingen gelden de Algemene Voorwaarden van Opleiding Nagelstyliste KiKi Nails, waar ook onze Privacy Verklaring en Klachtenprocedure in is opgenomen.

Er zijn geen Speciale Voorwaarden, Nagelstyliste is een vrij beroep en ook van de overheid uit zijn er geen speciale voorwaarden om te kunnen deelnemen.

Workshop Data
De workshop Biab nagels kan iedere maandag die geen feestdag is worden gevolgd. Voor meer informatie zie onze Cursus Data

Aanmelden
Inschrijven voor de workshop Biab nagels kan met het formulier Aanmelden Workshop

Voor meer informatie, vragen of opmerkingen over een opleiding, cursus of workshop kun je altijd bellen (010 - 466 0356) of e-mailen ([email protected])

Online Informatie Aanvragen

Tik op onderstaande knop om online informatie aan te vragen.

Online informatie aanvragenCRKBO SBB