Cursus Acrylnagels

Opleiding Nagelstyliste • Cursus Acrylnagels (Praktijk Opleiding Nagelstyliste)

diploma opleiding nagelstyliste

Tijdens de Praktijk Opleiding Nagelstyliste (cursus Acrylnagels) leer je het styleren van acrylnagels in french manicure met de sjabloontechniek en de tiptechniek. Als je deze technieken beheerst kun je vrijwel ieder ander systeem -bijvoorbeeld Gelnagels- makkelijk leren. De cursus Acrylnagels vormt de basis voor onze workshops waar dieper op de zaken wordt ingegaan.

Wil je voor jezelf starten en een eigen nagelstudio beginnen of gaan solliciteren en werken in de nagelbranche of bij een schoonheidssalon dan is onze cursus Acrylnagels de aangewezen cursus om te volgen, je leert de basis van het vak Nagelstyliste. De cursus is zeer praktijkgericht en wordt om deze reden gegeven door instructeurs met heel veel praktijkervaring. De praktijk eist dat je een set nagels in ongeveer één uur tijd moet kunnen zetten. Om binnen dat tijdsbestek een hoogwaardig product te kunnen leveren zul je moeten leren omgaan met tijdsdruk. Wedstrijdnagels en extreme Nail Art design nagels zijn prachtig maar ze brengen niet direct brood op de plank, behalve dat ze niet praktisch zijn is er weinig vraag naar van klanten en zul je eerst een solide basis moeten beheersen. In deze cursus leren wij je die basis en het zetten van acrylnagels waar vraag naar is.

Aan het eind van de cursus Acrylnagels wordt er een theorie- en een praktijkexamen afgenomen dat qua niveau gelijk is aan elk willekeurig landelijk examen. Bij voldoende resultaat krijg je een branche erkend diploma, in het geval dat je niet slaagt blijven wij je zonder verdere kosten trainen voor een herexamen.

basis opleiding nagelstyliste arylnagels french manicureBasis Opleiding Nagelstyliste, Acrylnagels in French Manicure maken

De nagelbranche wordt helaas (te) vaak onderschat, men denkt snel even een cursus te kunnen volgen en dan aan de slag te kunnen. Veel aanbieders voeden graag het idee dat dit mogelijk is. Studio KiKi neemt de nagelbranche serieus en neemt bijvoorbeeld om deze reden vrijwel alleen mensen aan die onze cursus hebben gevolgd en tenminste drie maanden stage hebben gelopen. In onze nagelstudio kan direct na de cursus of opleiding praktijkervaring worden opgedaan met een interne stage.

De nagelbranche is zeer innovatief en continu in ontwikkeling en beweging; merken en producten komen en gaan. Om deze reden zijn wij volledig onafhankelijk en niet aan een merk of product gebonden waar je de rest van je carrière als nagelstyliste aan vast zit.

N.B. Studio KiKi heeft voor haar opleidingen en cursussen een overeenkomst met het UWV. Afhankelijk per persoon komt de cursus Acrylnagels in aanmerking voor vergoeding, neem hiervoor contact op met je begeleider.

De cursus Acrylnagels bestaat uit de volgende onderdelen:

N.B. van de cursus Acrylnagels is ook engelstalige documentatie beschikbaar, desgewenst kan deze cursus dus ook in de engelse taal worden gevolgd.

Cursuspakket

Voor al onze cursusmaterialen gebruiken wij uitsluitend A-merken. Wij zijn geen groothandel maar rekenen gangbare groothandelsprijzen door, om deze reden zijn deze cursuspakketten alleen verkrijgbaar in combinatie met de cursus Acrylnagels. Voor meer informatie zie cursus en workshop pakketten

Duur
10 dagdelen (± 30 uur) in totaal als volgt verdeeld:

8 dagdelen cursus (± 24 uur)
1 dagdeel theorie en praktijkexamen (± 3 uur)
1 dagdeel eventueel herexamen (± 3 uur)

Thuisstudie ± 24 uur: 4 weken 6 uur per week, 2 uur theorie en 4 uur oefenen

Totale studietijd ± 54 uur + optionele oefenuren in onze nagelstudio

Stage van 1, 2 of 3 maanden optioneel

Prijzen
Cursusgeld + Examens + pakket Acrylnagels € 1849,- (gespreide betaling is mogelijk)

Vooropleiding
Er is geen vooropleiding nodig voor de cursus Acrylnagels

Voorwaarden
Voor al onze workshops, cursussen en opleidingen gelden de Algemene Voorwaarden van Opleiding Nagelstyliste KiKi Nails, waar ook onze Privacy Verklaring en Klachtenprocedure in is opgenomen.

Er zijn geen Speciale Voorwaarden, Nagelstyliste is een vrij beroep en ook van de overheid uit zijn er geen speciale voorwaarden om te kunnen deelnemen.

Cursus Data
De cursus Acrylnagels kan praktisch iedere maand gevolgd worden. Voor meer informatie zie onze Cursus Data

Aanmelden
Inschrijven voor de cursus Acrylnagels kan met het formulier Aanmelden Cursus Acrylnagels

Wij krijgen veel vragen over de mogelijkheid om de cursus acrylnagels versneld te kunnen volgen. In veel gevallen is dat mogelijk, neem daarvoor even contact met ons op.

Voor meer informatie, vragen of opmerkingen over een opleiding, cursus of workshop kun je altijd bellen (010 - 466 0356) of e-mailen ([email protected])

Online Informatie Aanvragen

Tik op onderstaande knop om online informatie aan te vragen.

Online informatie aanvragenCRKBO SBB