Workshop Nagelbijters

Opleiding Nagelstyliste • Workshop Nagelbijters

certificaat workshop nagelstyliste

In de workshop Nagelbijters leer je de moeilijkste kneepjes van nagelstyling. Er wordt in deze workshop ingegaan op alle aspecten met betrekking tot het werken met de tip en sjabloon techniek. Het uitzadelen van tips, het aanpassen van sjablonen en bewerken van allerlei specialistische vormen voor diverse gradaties van nagelbijters. Nagelbijters vormen een grote groep die extra aandacht vereisen, dit specialisme is musthave voor alle allround nagelstylisten. Het is aan te bevelen om een goede nagelbijter als model mee te nemen.

Na afloop van deze workshop wordt het certificaat Nagelbijters uitgereikt.

Duur
2 dagdelen (± 6 uur)

Prijzen

Vooropleiding
De benodigde vooropleiding voor de workshop Nagelbijters is de Cursus Acrylnagels of je bent in het bezit van een Certificaat/Diploma Nagelstyliste van een andere opleider

Voorwaarden
Voor al onze workshops, cursussen en opleidingen gelden de Algemene Voorwaarden van Opleiding Nagelstyliste KiKi Nails, waar ook onze Privacy Verklaring en Klachtenprocedure in is opgenomen.

Er zijn geen Speciale Voorwaarden, Nagelstyliste is een vrij beroep en ook van de overheid uit zijn er geen speciale voorwaarden om te kunnen deelnemen.

Workshop Data
De workshop Nagelbijters kan iedere maandag die geen feestdag is worden gevolgd. Voor meer informatie zie onze Cursus Data

Aanmelden
Inschrijven voor de workshop Nagelbijters kan met het formulier Aanmelden Workshop

acryl nagel voorbeeldenAcrylnagels Nagelbijters voorbeelden

Voor meer informatie, vragen of opmerkingen over een opleiding, cursus of workshop kun je altijd bellen (010 - 466 0356) of e-mailen ([email protected])

Online Informatie Aanvragen

Tik op onderstaande knop om online informatie aan te vragen.

Online informatie aanvragenCRKBO SBB