Workshop Gelnagels

Opleiding Nagelstyliste • Workshop Gelnagels

certificaat workshop nagelstyliste

De workshop Gelnagels omvat het aanbrengen van kunstnagels met gel. Er wordt gewerkt met de tip en cover techniek. Naast naturel gelnagels en french manicure gelnagels behandelen wij het werken met color gel en topsealer.

Na afloop van deze workshop wordt het certificaat Gelnagels uitgereikt.

Workshoppakket
Voor de workshop Gelnagels zijn er drie verschillende pakketten beschikbaar

Voor al onze cursusmaterialen gebruiken wij uitsluitend A-merken. Wij zijn geen groothandel maar rekenen gangbare groothandelsprijzen door, om deze reden zijn deze cursuspakketten alleen verkrijgbaar in combinatie met de workshop Gelnagels. Voor meer informatie zie cursus en workshop pakketten

Duur
2 dagdelen (± 6 uur)

Prijzen

Vooropleiding
De benodigde vooropleiding voor de workshop Gelnagels is de Cursus Acrylnagels of je bent in het bezit van een Certificaat/Diploma Nagelstyliste van een andere opleider

Voorwaarden
Voor al onze workshops, cursussen en opleidingen gelden de Algemene Voorwaarden van Opleiding Nagelstyliste KiKi Nails, waar ook onze Privacy Verklaring en Klachtenprocedure in is opgenomen.

Er zijn geen Speciale Voorwaarden, Nagelstyliste is een vrij beroep en ook van de overheid uit zijn er geen speciale voorwaarden om te kunnen deelnemen.

Workshop Data
De workshop Gelnagels kan iedere maandag die geen feestdag is worden gevolgd. Voor meer informatie zie onze Cursus Data

Aanmelden
Inschrijven voor de workshop Gelnagels kan met het formulier Aanmelden Workshop

gel nagel voorbeeldenGelnagels voorbeelden, gelnagels met glitter top

Voor meer informatie, vragen of opmerkingen over een opleiding, cursus of workshop kun je altijd bellen (010 - 466 0356) of e-mailen ([email protected])

Online Informatie Aanvragen

Tik op onderstaande knop om online informatie aan te vragen.

Online informatie aanvragenCRKBO SBB